Oppbevar vinen som en kongelig

Vinkstativ til rimelige priser

Vin har kanskje aldri vært mer populært i Norge enn det er i dag, og mange og enhver hevder de er vinkjennere. De som derimot vet en del om vin vet også at kunnskapen om vin er meget lav i Norge. Der de ekte vinkjennerne i land som Italia, Frankrike og Spania behandler vinen som en guddommelig drikke, oppbevarer vi nordmenn flest vinen som en og annen brusflaske. De tradisjonelle kulturene for oppbevaring av vin rundt Middelhavet hadde revet seg i håret om de fikk øye på hvordan vi behandler vår vin. Fortvil derimot ikke, Wine and Barrels er en nettbutikk med løsningen for deg. Der de andre ”vinkjennerne” i nabolaget tror de har kunnskapen som skal til, kan du overbevise med et kjøp av et helt nytt vinkjøleskap. Grunnen til at vinkjennere rundt Middelhavet har perfeksjonert sine oppbevaringsteknikker bunner i århundrer med erfaring. Her har man funnet teknikker som virkelig tar vinen til det neste nivået. Over årene har man funnet ut at vin faktisk er en av de få råvarene som blir bedre over tid. Dette har etterhvert utviklet seg til en sannelig kunst, og i dag verdsettes enkelte eldre viner til flere millioner. Disse vinene har dype og gode smaker som enhver vinkjenner vil elske. Gjennom god oppbevaring i flere år, har denne prosessen tatt vinen til et helt nytt nivå. Dersom dette høres ut som et eventyr de færreste får være med på er det ingen grunn til bekymring. Wine and Barrels har akkurat det du trenger for å komme i gang.

Billigere og enklere enn noensinne

Wine and Barrels er en nettbutikk med fokus på oppbevaring av vin. De synes det er synd at nordmenn ikke utnytter det enorme potensialet som ligger i en vin. Selv om de færreste nok vil oppbevare vinen i flere tiår, er det langt fra umulig å se for seg et par år med oppbevaring. Man kan jo tross alt kjøpe andre viner i mellomtiden! Den aller enkleste måten å starte oppbevaring av vin er med et vinkjøleskap. For de fleste nordmenn høres det kanskje merkelig ut at dette skal være forskjellig fra et vanlig kjøleskap, men det er mange faktorer som spiller inn. For det første er temperaturen i kjøleskapet tilpasset dagligvarer, ikke en vin som skal oppbevares i lang tid og modnes. For det andre er kjøleskapet belyst, og det til en grad som faktisk over tid kan skade vinen til et punkt hvor den ikke er mulig å drikke. Sist men ikke minst er kjøleskapet i full dur hele dagen, og vi åpner og lukker døren konstant. Dette fører til altfor mye bevegelse for vinen, og den får ikke utviklet seg slik den skal. Med et vinkjøleskap tar man tak i alle disse problemene. En får et skap som ikke skal berøres for annet en vinsmaking, en får de riktige temperaturen og en får belysning som er spesialtilpasset for vinoppbevaring. Da er det bare å lene seg tilbake og velge en vinstativ som passer deg.

Mange modeller som frister

Valget kan nesten være litt overveldende siden Wine and Barrels har så mange forskjellige modeller å velge mellom. Her er det modeller i alle former og fasonger, og du finner alt fra IKEA lignende vinkjøleskap til det flotteste markedet har å tilby. For å gjøre ditt valg enklere kan du bruke forskjellige parametere til å finne akkurat det skapet du vil ha. Her kan du filtrere utvalget på pris, farger, energibruk og en rekke andre faktorer. Du kan også bruke den eksklusive vinguiden, hvor du får tips om hvilket vinkjøleskap som passer din situasjon best. Det aller viktigste er at du og din vin blir fornøyd, slik at du kan få en uforglemmelig opplevelse med famille og venner.

Et vinkjøleskap er bare starten på et eventyr, og Wine and Barrels har flere produkter som kan ta din status som vinkjenner til et helt nytt nivå. Ikke la vinen kastes bort sammen med dagligvarene eller skylles rett ned for å få en rus. Med et vinkjøleskap garanterer du en bedre og fyldigere smak, samtidig som du høyner din status i nabolaget. Mulighetene er uendelige, men du må jo starte et sted.